Op een lekkere manier aan de slag met je algehele vitaliteit en energie? Met alle boeken van Rineke Dijkinga, inclusief drie ebooks heb je 555 recepten tot je beschikking voor elk moment van de dag. En een schat aan informatie over eten & je gezondheid.
Kom naar dit unieke outdoor-seminar ‘De bodems onder onze gezondheid’. De boer, de kok, de arts én een onderzoeker voedselkwaliteit laten hun licht schijnen op onze bodem en voeding in relatie tot (darm)gezondheid: vanuit de wetenschap en de praktijk.
Rineke Dijkinga leert je met dit boek hoe je met voeding en leefstijl de belangrijke hormonen in je lichaam, (geslachts-, alvleesklier-, schildklier-, bijnier- en slaaphormonen) positief kunt beïnvloeden.
Ben jij een van onze gasten die zondag 15 september vanaf 12.00 uur komt dineren op ons land? Urenlang in goed gezelschap, (h)eerlijk eten en drinken uit de regio en optimaal genieten van het MOOIE voedsel dat de grond ons weer in overvloed schenkt.
Dit uitgebreide handboek (408 bladzijdes) met ruim 110 heerlijke recepten biedt volop aanknopingspunten & kennis om met voeding en leefstijl voor een vitaal brein aan de slag te gaan. Zo is bekend dat ons brein een grootverbruiker is van vitale voedings
Ben jij een van onze gasten die zondag 15 september vanaf 17.00 uur komt dineren op ons land? Urenlang in goed gezelschap, (h)eerlijk eten en drinken uit de regio en optimaal genieten van het MOOIE voedsel dat de grond ons weer in overvloed schenkt.
Kan jouw energieniveau wel een oppepper gebruiken? Of wil je weten en vooral ervaren hoe je (nog) fitter, energieker en vitaler wordt? Dit boek vertelt je welke voeding energie ‘vreet’ en welke voeding juist energie oplevert.
Dit boek biedt je 125 smakelijke, pure en eenvoudig te bereiden recepten. Het bevat veel achtergrondinformatie over de ingeredienten en gezondheidtips bij de recepten.
Een prachtig digitaal boekje boordevol waardevolle informatie over voeding. Wil je gezonder gaan eten? Dan leg je met dit boekje een stevige basiskennis.
In tegenstelling tot wat er op internet en oude snoeiboeken over fruitsnoei te vinden is, is het veel beter om bijna alle fruitplanten in de zomer te snoeien. Ze blijven dan rustiger, herstellen hun snoeiwonden sneller. Zo is er minder kans op infecties.
De nadruk in dit boek ligt vooral op voeding voor gezonde darmen. Gezonde darmen zijn de spil van je totale gezondheid, zeker die van je stemming, je energie, je slaap en je gewicht. Je darmen zijn gebaat bij gevarieerde, vitale en onbewerkte voeding...
Wil je op een lekkere manier aan de slag met je hormonen en je brein? Met het boek & het magazine heb je maar liefst 135 recepten tot je beschikking voor elk moment van de dag. En ongelooflijk veel informatie.
Een prachtig digitaal bookazine boordevol waardevolle informatie over voeding. Met 35 recepten en een hormoondossier krijg je met dit bookazine een mooie basiskennis over je hormoonbalans.
Koop het bookazine MOOI Eten | MOOI Leven + het boek Alles draait om je Hormonen. Met korting van € 38,90 voor € 36,95
Op een lekkere manier aan de slag met je algehele vitaliteit en brein? Met dit boek van Rineke Dijkinga + het magazine heb je 142 recepten tot je beschikking voor elk moment van de dag. En een schat aan informatie over eten & je gezondheid.
Koop het bookazine MOOI Eten | MOOI Leven + het boek Je Brein Vitaal - met elke hap een gezonde stap. Met korting van € 38,90 voor € 36,95
Tweedaagse Inspiratietraining: aan de slag in onze buitenkeuken, op het land en in de natuur. Samen de zomerse overvloed verzamelen en verwerken door deze te drogen in droogovens, te pickelen, te wecken/in te maken of in te vriezen.
Koop het bookazine MOOI Eten | MOOI Leven + het boek Weten van (h)eerlijk eten 1.
Twee bodems (die waar ons voedsel vandaan komt) en onze eigen bodem (onze darmen) vormen de fundering voor onze weerstand en onze breinvitaliteit. Tijdens deze twee dagen legt Rineke Dijkinga een stevige basis hoe je met voeding aan de slag kunt.
Koop het bookazine MOOI Eten | MOOI Leven + het boek Op weg naar meer energie.
Koop het bookazine MOOI Eten | MOOI Leven + het boek Weten van (h)eerlijk eten 2.