0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Heerlijk Westerwolds Land is de outdoor trainings- en cursus 'ruimte' van Rineke Dijkinga. Een prachtige locatie op het prachtige akkerbouw/Agroforestry perceel in het Groningse Sellingen. Een stukje verderop kronkelt het riviertje de Ruiten Aa door het mooie landschap. Het is alsof de tijd heeft stilgestaan in dit idyllisch kleinschalige landschap van bossen, riviertjes, akkers en esdorpen. Op een steenworp van Heerlijk Westerwolds Land vindt je een keur aan bed & breakfast gelegenheden.

De rode draad op Heerlijk Westerwolds Land is:

'Gezondheidswaarde per hectare'. Waar het in de landbouw meestal draait om 'opbrengst per hectare' draait het bij ons om de gezondheid van mens, dier, bodem en de natuur. Biodiversiteit is een belangrijke spil in de gezondheid. Op ons land geven wij trainingen en cursussen aan professionals in de gezondheidszorg, NGO's, bedrijven die de vitaliteit van hun medewerkers willen verhogen en andere geïnteresseerden. Het eten dat we tijdens deze dagen serveren is voor zo'n 70% afkomstig uit Westerwolde/eigen land. Tijdens deze trainingen/dagen is het onze passie om:

- jou te laten genieten van de prachtige natuur en cultuurhistorie van Westerwolde

- Jou te laten ervaren wat onbewerkt, puur, biologisch en lokaal voedsel voor jou kan doen.

- Jou te vertellen over de innige relatie tussen voeding, jouw gezondheid en die van de wereld om je heen. 

Klik voor het actuele aanbod van cursussen. En neem gerust contact op als je zelf een training, vergadering, teamdag of cursus door ons wilt laten verzorgen met jouw team. We werken met groepen van maximaal 12 personen. Zo kunnen we bij onverhoopt slecht weer naar binnen.

Lees meer